Har du redan ett ID?

Logga in till Brf Hertiginnan - tryggt och säkert

Har du inget ID?

Skapa inloggning till Brf Hertiginnan - enkelt och gratis

Vad är det här?

Denna sida är ansluten till och drivs med hjälp av Socinets plattform.
När du har ett Socinet ID kan du använda det på alla Socinet-anslutna sidor. Läs merVälkommen till Brf Hertiginnan

Denna bostadsrättsförening har 42 lägenheter och ligger i Örebro.

Hertiginnan – ett modernt och behagligt boende i Vasastan, mitt i centrala Örebro. Fastigheten smälter vackert in i den omgivande sekelskiftesmiljön. Här finns en skyddad innergård. Huset är utrustat med solceller. Se produktionen av solenergi

När du flyttar till Vasastan och Hertiginnan kan du leva ett bekvämt och avkopplande cityliv. Service, nöjen, shopping och kommunikationer – allt finns på gångavstånd.


Kontakta föreningen på e-post brfhertiginnan@gmail.com

Medlemsinloggning. Se instruktion för inloggning längst ner på sidan

 

Aktuellt

2021-04-28

Viktig information om poströstning

Observera att röstsedeln måste skrivas under av samtliga lägenhetsinnehavare för att vara giltig som en röst.

2021-04-05

Årets föreningsstämma genomförs med poströstning

Styrelsen har beslutat att årets föreningsstämma genomförs den 4 maj kl 19.00 genom poströstning. Det kommer alltså inte att vara tillåtet för någon medlem att närvara fysiskt på stämman. Detta är på grund av de regler som gäller för allmänna sammankomster under Corona. Närmare information om hur stämman och poströstningen går till tillhandahålls tillsammans med den kallelse som kommer att anslås i trapphusen. Poströstningsformulär kommer att distribueras till samtliga medlemmar i brevlådorna.

 

 

2019-11-24

Kollektiv bostadsrättsförsäkring

Styrelsen har beslutat att föreningen ska teckna en kollektiv bostadsrättsförsäkring från 1 januari 2020. Det innebär att varje bostadsrättshavare bör se över sin egen bostadsrättsförsäkring för att undvika att samma risk försäkras på två ställen. Villkoren för den kollektiva bostadsrättsförsäkringen framgår av filen som du hittar under Bostaden -> Bostad-/skötselpärm.

 

 

 


Medlemsinloggning

Du vet väl att du måste logga in för att komma åt all information på sidan. Se nyhetsbrev som är daterat 2019-08-19 samt instruktion för medlemsinloggning på startsidan.

 

 

Brf Hertiginnan
brfhertiginnan.se
JM - Hus att trivas i
www.jm.se