Har du redan ett ID?

Logga in till Brf Hertiginnan - tryggt och säkert

Har du inget ID?

Skapa inloggning till Brf Hertiginnan - enkelt och gratis

Vad är det här?

Denna sida är ansluten till och drivs med hjälp av Socinets plattform.
När du har ett Socinet ID kan du använda det på alla Socinet-anslutna sidor. Läs merInformation från föreningen Brf Hertiginnan (Gulsippan 3)

Föreningen 
Föreningen är en äkta förening med organisationsnummer 769623-8562 och bildades 2011-10-28. 

Adress till föreningen

Brf Hertigen

Falleniusgatan 6

703 41 Örebro 

http://www.brfhertiginnan.se

Antal lägenheter 

Bostadsrättsföreningen består av 42 lägenheter, fördelade på tre trappuppgångar på Falleniusgatan 4,6 och 8 Örebro. Av dessa är det 15 stycken tvåor, 12 stycken treor , 12 stycken fyror och 3 stycken femmor. Alla lägenheter har antingen balkong eller uteplats, samt förråd i källaren.

Gemensamma utrymmen 
-- 

Utemiljö 
I anslutning till fastigheten finns en vacker innegård som vi delar med Brf Hertigen (Gulsippan 2) och ÖBO. Där finns stora gräsytor, boulebana, lekplats och soffor för avkoppling. På gården finns även Vasagården med möjlighet till Yoga, dans och gemensamma tillställningar.  

Värme, vatten och el 
Fastigheten värms med fjärrvärme, vattenburen med radiatorer samt egen elproduktion via solceller, Föreningen har en bra miljölösning som ingår i månadsavgiften. Även kallvatten ingår i avgiften. Varje lägenhet har egen elmätare samt mätare för varmvattenmätning.  

TV och bredband med telefoni
Det finns uttag för internet, bredbandstelefoni och digital TV (en digitalbox per lägenhet för TV). TeliaSonera Sverige AB är leverantörer. Grundutbudet av TV-kanaler ingår i månadsavgiften. 

Parkering 

Föreningen har 42 garageplatser som hyrs ut mot betalning. MBF har hand om kölistan, för att hyra plats kontakta MBF info@mbf.se 021-40 33 00 Garaget är en gemensamhetsanläggning tillsammans med Brf Hertigen. I garaget finns även cykelparkering.

Gästparkering 

Föreningen saknar gästparkering. Parkeringsplatser finns på Falleniusgatan. Betalning sker i kommunens parkeringsautomat.

Miljöbod

Miljöboden är en gemensamhetsanläggning tillsammans med Brf Hertigen och är belägen på Falleniusgatan 4

Hitta hit

Brf Hertiginnan är centralt belägen i Örebro. Tio minuters promenad till stadskärnan eller fem minuter med cykel. Det är bara en promenad på cirka fem minuter för att nå Örebros båda järnvägsstationer. Tillgång till Örebros stadsbussnät ges från busshållsplatsen precis utanför huset.

 

Bifogade filer

Brf Hertiginnan
brfhertiginnan.se
JM - Hus att trivas i
www.jm.se